buurtfeest

Om het jaar (in de oneven jaren) organiseren wij een groot buurtfeest.
Vroeger werd er in de jaren dat er geen buurtviering was van destijds de Koninginnedag, een straten-hockeytoernooi georganiseerd. Dit was een toernooi waar per straat een of meerdere hockeyteams samengesteld werden en waar de straten onderling de strijd aan gingen in een vriendschappelijk toernooi. Dit vond plaats in het begin van de zomer op HGC. 
In de loop der jaren werd HGC steeds actiever en hadden buurtbewoners zelf al veel hockey-activiteiten en was het steeds moeilijker om een datum te vinden waarop de HGC velden niet in gebruik waren. Jammer natuurlijk alleen tijd voor het verzinnen van een goede vervanging.

Het bestuur heeft met het bedenken van een nieuw evenement vooral rekening gehouden met het feit dat het iets moet zijn voor alle buurtbewoners, jong en oud. En zo kwam er in 2013 het Italiaanse straatfeest!! Op het Hogeplein waande je je in Italië op een plein met lange tafels, waslijnen met schone (!) was en een accordeonist. Flessen wijn en water, schalen antipasti en pizza's en..... heel mooi weer!!!!
De opkomst was enorm! Vrijwel alle bewoners die thuis waren, kwamen langs en zelfs de mensen die al afspraken hadden staan op deze dag hebben nog geprobeerd er in ieder geval even bij te zijn. 

En zo is er weer een nieuw evenement ontstaan! Zie de evenementenkalender wanneer dit jaar het Buurtfeest is en zet alvast een groot kruis in de agenda. Details volgen later. 

Voor de datum en de gedetailleerde informatie over het eerstvolgende Buurtfeest, kunt u als bewoner (indien aangemeld voor de website) naar de afgeschermde pagina's. Wel bewoner maar nog niet aangemeld voor de website? Zie onder tabblad 'Lidmaatschap' hoe u een inlogcode kunt krijgen.