paaseieren zoeken

Zomers warm, ijzig koud, storm of windstil, alles hebben we al meegemaakt tijdens het Paaseieren zoeken in de afgelopen jaren. Maar wat het weer ook is, altijd staan er heel veel kleine buurtbewoners te popelen om alle eieren in het bos te zoeken. Samen met de Paashaas gaan ze op zoek naar zo veel mogelijk eitjes. 

Het zoeken is op en rond de Lex Tiedemann Weide. Dit is het grasveld naast het water van Kasteel de Wittenburg. De naam van deze 'weide' is een eerbetoon aan wijlen Lex Tiedemann, voormalig bewoner van Nieuw-Wassenaar. Lex Tiedemann heeft in het verleden zo'n 20 jaar vol overgave het paaseieren zoeken in Wassenaar-Zuid georganiseerd. Als dank hiervoor heeft het toenmalig bestuur het grasveld omgedoopt tot de Lex Tiedemann Weide.

Voor gedetailleerde informatie over het Paaseieren zoeken dit jaar, kunt u als bewoner (indien aangemeld voor de website) naar de afgeschermde pagina's. Wel bewoner maar nog niet aangemeld voor de website? Zie onder tabblad 'Lidmaatschap' hoe u een inlogcode kunt krijgen.